lördag 2 augusti 2008

Sommarens höjdpunkt

I söndags genomfördes den årliga träffen för gamla BoISare; fika plus laguttagning, match mellan gröna och vita laget och en bit mat på stan på kvällen.
Det har blivit en tradition och genomfördes nu för åttonde gången i sträck; sista söndagen i juli är det som gäller! I takt med stigande ålder på deltagarna blir det allt svårare att skrapa ihop två elvamannalag - i år såg det väldigt tunt ut vid samlingen. Men, efter diverse turer och några sent anlända spelare kunde det till slut ställas två fulltaliga lag på benen, visserligen bara åttamannalag, men med en resp. två avbytare i gröna och vita laget innebar det trots allt nitton spelare - till att börja med.
Med spel tvärs över planen blev det en tät match, mycket bollkontakt och efter den första halvlekens tjugofem minuter hade det vita laget ledningen med 5-0 efter ett mycket övertygande spel där rutinen tog ut sin rätt.
Efter en mycket informell diskussion i pausen enades vi (några stycken i varje fall) att börja om från 0-0 och den gratischansen försatt inte gröna laget som vann andra halvlek med 2-1, efter storspel av Fritte i målet och en stark defensiv insats av PO.
Så, till slut hade bägge lagen vunnit, alla var nöjda och såg sig själva som segrare och motståndarna som förlorare. Ett salomoniskt resultat som bäddade för en harmonisk fortsättning av dagen.
Efter en snabbfärd ner till Goda Hopp med nakenbad och ersättning av vätskeförlusten på Kärleksparkens servering (Happy Hour!) fortsatte det med mat på Knopen. Kvällen blev lång och angenäm och det är frapperande hur allt är "precis som förr" när man träffas igen.

Inga kommentarer: